Våra Hus

ETT HUS MED LITET AVTRYCK MED STORT INTRYCK!

Fasad och dimension

Fasad

Boflex hus är designade för att uppfylla många olika behov och önskemål. Fasaden består av Rockpanel fasadskiva som är lätt och underhållsfri. För den som önskar trä kommer även gå att välja fasadpanel från Organowood.

Dimension

Husen kommer till en början i en storlek om 30kvm. Dimensionerna är ca B 310cm x L 950cm x H 400cm. Varje hus är svensktillverkat och uppfyller kraven för svensk standard, de är välisolerade och nyckelfärdiga.

Värme

Uppvärmning sker med vattenburen golvvärme.

Kök

Köksdelen är väldisponerad med diskmaskin som standard. Gasolkök kommer gå att välja till vart eftersom vi utvecklar vår produkt.

Badrum/Tvättstuga

Badrummet är väl tilltaget för ett bekvämt användande, de uppfyller även kraven för tillgänglighet. Som standard ingår även tvättmaskin. Standard spoltoalett ingår. Som tillval kan man välja förbränningstoalett.

Solceller

Husen är förberedda för solceller och det går även att välja till så att de monteras i samband med tillverkningen.

EL

Som standard levereras husen med 400V för anslutning till fast nät. Det kommer även gå att få 12 volt för att kunna integrera med naturen utan krav på anslutning.

Regnvatten

I en tid där vi ser en allt större brist på färskvatten och i ett land där vi spolar bort dricksvatten i våra toaletter så håller vi på att utveckla ett system som kommer kunna återvinna regnvatten för att kunna disponera för dusch och toalett.

Solceller

Solceller

Med egna solceller så producerar man el från en förnybar energikälla, vilket innebär att energikällan inte tar slut, till skillnad mot kol, olja och naturgas.

läs mer
Tak

Tak

BANDTÄCKT PLÅT– UNDERLAGSPAPP – RÅSPONT 17mm – LÄTTBALK 47x200 – PLYWOOD 12mm – ISOLERING – PANEL

läs mer
Vägg

Vägg

YTTERPANEL 11mm – LUFTSPALT 12m – PLYWOOD 7mm – REGEL 34x95mm – ISOLERING – PLYWOOD 12mm – PANEL

läs mer
Du flyttar enkelt med sitt boende

Du flyttar enkelt med sitt boende

Du flyttar enkelt med sitt boende till exempelvis västkusten på sommaren eller till fjällen på vintern, du behöver därmed klarar man sig med ett hus för olika ändamål.

läs mer
Golv

Golv

VINYLGOLV – GOLVSPÅN 15mm – GOLVSPÅN 22mm – LÄTTBALK 45×200 – ISOLERING – TROSSBOTTENPLÅT

läs mer